eye
eye
hjem
om oss
tjenester
refranser
kontakt
eye
team

Lindsay
etablerte EYEN i 2006 og har bred erfaring med oversettelse og språkvask av et omfangsrikt spenn av skriftlig materiale. Dette inkluderer rapporter, presentasjoner, markedsføringsmateriale, nyhetsartikler, årsrapporter, forretningsplaner, korrespondanse og websider. Lindsay har jobbet med kunder fra offentlig sektor, konsulentfirmaer, shipping, kommunikasjonsbyråer og finans.

Før hun ble en engelsk språkkonsulent jobbet Lindsay i ni år som Chartered Accountant (tilsvarer statsautorisert revisor) for Ernst & Young, en av verdens ledende profesjonelle tjenesteleverandører. Utover den obligatoriske tallknusingen, ga Lindsays arbeid med fusjons- og oppkjøpsprosjekter i Storbritannia, USA og Norge god erfaring med å utarbeide skriftlig kommunikasjon om komplekse emner. Hun fikk også bred bransjeerfaring fra arbeid med blant annet: telekom, olje og gass, media, turisme, produksjon, bank og forsikring, legemiddelindustri og bioteknologi.

Lindsay er opprinnelig fra Skottland (Glasgow). Hun har bodd og jobbet i Norge siden 2000. Da hun alltid har vært glad i språk og i å skrive, bestemte hun seg for å legge kalkulatoren på hylla og jobbe full tid med EYEN da hun var ferdig med mammapermisjonen.

Lindsay har utdannelse fra the University of St Andrews i Skottland, der hun tok en Bachelor i kjemi i 1989-1993.

Lindsay Waeroe