eye
eye
hjem
om oss
tjenester
referanser
kontakt
eye
vare kunder sier

iteration
"EYEN hjalp oss med å oversette våre nettsider til engelsk. Vi fikk en grundig og strukturert leveranse og er svært godt fornøyd med samarbeidet."

slager

”I vårt arbeid som kommunikasjonsrådgivere for noen av verdens ledende virksomheter, er vi avhengige av en profesjonell og pålitelig leverandør av engelske språktjenester. EYEN har blitt vår faste partner etter å ha levert resultater som holder et meget høyt faglig nivå. Interaksjonen med byrået har på alle måter vært tillitsvekkende.” Eirik Øiestad

Trolltind
"Vi har brukt EYEN for oversettelser og språkvask ved flere anledninger. Hver gang har vi vært fornøyde med resultatet. EYEN forstår helheten og har samtidig øye for detaljer. På den måten overgår de våre forventninger, og er mer et standard oversettelsesbyrå. Vi er alltid trygge på at språket er profesjonelt og av høy kvalitet når vi har brukt EYE. I tillegg er servicen svært god, så vi anbefaler EYE på det sterkeste."

client logo
"Vi var meget fornøyd med EYENs tjenester. Det er raskt, effektivt og profesjonelt - og du får mye for pengene.."

clint logo
”Vi har brukt EYEN til oversettelse og språkvask av ulike typer dokumenter ved flere anledninger. Vi har, uten unntak, vært svært fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Det er ingen tvil om at vi har funnet vår faste leverandør av denne type tjenester.”

client logo
“Vi brukte EYEN til å oversette nettsiden vår fra norsk til engelsk og er meget fornøyd med resultatet. Arbeidet ble gjort raskt, profesjonelt og med fremragende service. Vi anbefaler dem på det sterkeste.”

homte consulting
”EYEN var veldig mottakelige og oversatte nettsiden vår
effektivt og raskt. Vi ble imponert over deres oppmerksomhet på viktige
detaljer, deres forståelse av vårt forretningsområde og deres raskeleveranse.”
ghost